Boskamp: "Mentaliteit belangrijk voor Club"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Boskamp: "Mentaliteit belangrijk voor Club"
Foto: © SC

Johan Boskamp kijkt, net als velen, uit naar de komende confrontatie tussen Club Brugge en Anderlecht. Club heeft enkele moeilijke weken gehad maar volgens Boskamp is het een kwestie van mentaliteit.

Tegenover Sporza is de vaste analist er alvast van overtuigd dat er bij de blauw-zwarte selectie veel tussen de oren zit. “Alles hangt ook af van de mentaliteit bij Club. Als die is zoals de weken ervoor, dan is het een stelletje waardeloze gasten."

Vastbijtend Club

"Het is de vraag of de mentaliteit anders is en ze echt willen bewijzen dat de buitenwereld ongelijk heeft. Alles hangt van de spelers af. Als ze het niet kunnen, wordt het tijd dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert anders gaan denken over die spelers. Ik ga er echter vanuit dat Club zich wel herstelt. Ik weet uit ervaring dat Club dat wel kan, als het zich ergens in vastbijt."

Het eeuwige verhaal over de blessures bij de Bruggelingen is Johan Boskamp beu.

 “Ze kunnen wel excuses lopen zoeken, over blessures en zo. Maar als het slecht gaat, heb je vaker blessures. Als het goed gaat, komen ze allemaal veel sneller terug."

Uienploeg

Over Anderlecht is Boskamp lovend. Voornamelijk dan over de prestatie tegen Zenit Sint-Petersburg. "Tegen Zenit hebben ze heel goed gespeeld. Al moet ik zeggen dat Zenit echt een uienploeg was. Zo slecht, niet normaal. Maar vooral in de eerste helft vond ik Anderlecht heel goed voetballen.", besluit Boskamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties