Nuytinck: "Oranje? Dat komt nog wel"

Nuytinck: "Oranje? Dat komt nog wel"
Foto: © SC

Bram Nuytinck zag woensdag enkele scouts van het Nederlands elftal in de tribune zitten. Ondanks een rode kaart presteerde de verdediger niet slecht tegen de Milanese topspitsen, maar hij vindt het blijkbaar nog te vroeg voor een oproep.

"Ik mag Oranje nog niet verwachten", vertelt Nuytinck in NUsport. "Ik speel bij Anderlecht, sta bovenaan in België, voetbal goede wedstrijden in de Champions League en ben aanvoerder van Jong Oranje - allemaal super. Maar moet ik daarom gaan roepen dat ik in Oranje hoor? Dat zou hartstikke stom zijn."

Dat de Belgische competitie in Nederland wat onderschat wordt, kan daar misschien ook mee te maken hebben. "Die is waarschijnlijk minder in trek in Nederland. We kijken er niet naar. Maar ja, geloof me, het Belgische voetbal is echt mooi. Het is er hartstikke leuk. Bij Feyenoord en andere Nederlandse clubs hebben ze gewoon veel goede, jonge verdedigers. Ik geloof niet dat de Belgische competitie niet hoog wordt aangeslagen. Ik voel me zeker van mijn zaak, heb veel vertrouwen. Die kans komt wel een keer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties