Reactie Destorme: "Ontgoocheling heel groot in de kleedkamer"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Destorme: "Ontgoocheling heel groot in de kleedkamer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen verloor tegen Waasland- Beveren en blijft zo achter met 2 op 15. David Destorme geeft toe dat de nederlaag hard aankomt maar blijft strijdvaardig. "De koppen moeten omhoog."

Robby Morren in Mechelen

"In de eerste helft kwamen we niet echt aan voetballen toe. Zij vingen ons goed op en wij konden weinig creëren", gaf Destorme toe na de wedstrijd. "Wij vonden de vrije man niet en zij dekten heel kort."

"Het ontbrak ons misschien wel wat aan creativiteit. In de tweede helft kwamen we wel wat beter in ons spel maar tegen een verdedigende ploeg voetballen als je 0-1 achter staat, is natuurlijk niet eenvoudig. We hebben alles op alles gezet maar we konden niet scoren."

KV Mechelen verzamelde een pak hoekschoppen en doelpogingen. "Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat die bal er niet in ging. De ontgoocheling is heel groot in de kleedkamer.  Waasland-Beveren komt nu wat dichter. Door deze nederlaag maken we het onszelf moeilijker."

Koppen omhoog
"We mogen niet te lang bij dit verlies blijven stilstaan. De koppen moeten omhoog en we moeten verder doen. We moeten blijven knokken en zoveel mogelijk punten zien te pakken", besluit de middenvelder strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties