Wasilewski: "Moeilijke weken voor mij"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Wasilewski: "Moeilijke weken voor mij"
Foto: © SC

Anderlecht vond begin deze week een oplossing voor Roland Juhasz. De Hongaar speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis bij Videoton. Marcin Wasilewski is echter nog niet weggeraakt uit het Astridpark.

Wasyl leek op weg naar zijn geboorteland. De Poolse topclub Legia Warschau wilde hem ontzettend graag aantrekken. De looneisen van de verdediger zouden echter geen spek zijn voor de bek van Warschau. De onderhandelingen werden daarom afgebroken. De tijd begint nu echt wel te dringen voor Wasilewski. De West-Europese transfermarkt sluit zijn deuren over een kleine week.

De Pool zelf heeft de hoop op een transfer nog niet opgegeven. “Het zijn moeilijke weken voor mij. Maar ik ben niet iemand die de moed snel laat zakken”, laat hij optekenen in de Poolse pers.

Wasilewski vertelt ook dat hij heel dicht bij een transfer naar Legia was. “De interesse van Legia Warschau was het meest concreet. Ik heb zelfs de sportief directeur ontmoet en we hebben over verschillende opties gepraat, zonder ooit echt op dezelfde golflengte te zitten”, besluit de verdediger die dus vooralsnog in ons land actief blijft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties