Reactie Taravel: "Bewust niet gevierd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Taravel: "Bewust niet gevierd"
Foto: © SC

Sporting Lokeren speelde gisteren 1-1 gelijk op bezoek bij Zulte Waregem. Jérémy Taravel maakte bij Lokeren zijn terugkeer na drie maand blessureleed. De verdediger kwam wel in de ploeg op een ongewone positie, de linksachter.

Sander De Graeve in Waregem

"Ik speelde bij Lille wel al eens linksachter, maar het is natuurlijk altijd even aanpassen. Ik ben een profvoetballer. Of ik nu centraal in de defensie sta, of op links, het maakt me niet veel uit. De coach kiest me ook voor de stilstaande fasen."

Na zo'n fase knalde Taravel Lokeren op voorsprong. "Het doelpunt geeft me natuurlijk vertrouwen. Ik heb bewust niet gevierd uit respect voor de supporters van Zulte Waregem. Ik ben natuurlijk content dat ik scoor, maar ik toon het liever niet op bezoek bij een ex-club. In de tweede helft kwam ik er ook dicht bij na een mooie voorzet."

Taravel speelde voor het eerst met Scholz. "De communicatie was goed, al moeten we nog automatismen kweken. Het was ook mijn eerste wedstrijd in drie maand. Verder heb ik geen last gehad. De conditie was er, al had ik het in de laatste minuten wat moeilijk. Een wedstrijd is niet hetzelfde als een training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties