Reactie Colpaert: "Ongelooflijke terugkeer"

Colpaert: "Ongelooflijke terugkeer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem leek aan de rust uitgeteld voor de titel na een 2-0 achterstand in Lokeren, maar in de tweede helft scoorde het nog drie keer. Ook verdediger Colpaert was enorm gelukkig met de ommekeer.

Aernout Van Lindt in Lokeren

“Het was een ongelooflijke terugkeer. We waren slecht bezig in de eerste helft, maar we hebben het rechtgezet na de rust. We hebben wilskracht getoond en zo zijn we teruggekeerd. Het moest een keer meezitten na de vele pech en vandaag zat het wel wat mee.”

Berrier werd aan de rust vervangen. Colpaert weet hoe het voelt om eens gepasseerd te worden, maar relativeert: “Elke vervanging moet je accepteren. Berrier was rustig na zijn wedstrijd. Hij zal de volgende match wel wat willen bewijzen. Ik zat vorige week op de bank, daar moet je kunnen mee leven.”

Het woord titel neemt ook de centrale verdediger niet in de mond: “Club Brugge is nu heel belangrijk. Met het oog op een Europees ticket moesten we vandaag winnen en best ook tegen Club Brugge. We moeten nu rustig recupereren en dan weer alles geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties