Reactie Dury: "Eer dat we om titel mogen spelen op Anderlecht"

Dury: "Eer dat we om titel mogen spelen op Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem mag zich opmaken voor een duel om de titel in Anderlecht. Het kan bij verlies wel nog terugvallen naar de derde plaats. Francky Dury was zeer tevreden na de overwinning tegen Club Brugge.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We hadden respect voor Club Brugge en we wouden niet in de val lopen zoals tegen Racing Genk. We zijn goed begonnen en hadden veel vertrouwen van de tweede helft in Lokeren. Zo was de wedstrijd snel opengebroken."

"De weerbaarheid van Club Brugge was niet eindeloos. Ik ben dan ook tevreden voor het team en heel blij met deze overwinning. We hebben altijd snel geleerd in deze play-offs. Het is mooi dat de ploegen die op 1 en 2 stonden na de reguliere competitie nu ook voor de titel mogen spelen. Het is een eer voor ons om die wedstrijd te mogen spelen tegen een Anderlecht, dat ook vol vertrouwen zal zitten."

Toch loert ook de derde plaats nog om de hoek: "We kunnen zondag heel tevreden zijn, een beetje tevreden zijn of een beetje ontevreden zijn als we toch nog derde worden. Het kan zijn dat we 'maar' derde worden en dat we een beetje ongelukkig zijn dan. Maar goed, een Europa League-ticket was ons doel en die doelstelling is bereikt."

"Wij zijn Zulte Waregem, wij moeten nu gewoon genieten. De binding tussen spelers en fans is enorm. Het is een eer dit te kunnen meemaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties