Transfergeruchten van de dag: Argentijnse doelman voor Barça?

Transfergeruchten van de dag: Argentijnse doelman voor Barça?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

FC Barcelona denkt nog steeds aan de opvolging van Victor Valdes. De nieuwe Argentijnse coach Martino ziet een speler uit eigen land als de ideale vervanger. Nahuel Guzman, de 27-jarige doelman van Newell's Old Boys zou volgende zomer de overstap maken.

Frankfurt staat dan weer dicht bij het aantrekken van Vaclav Kadlec. De spits van Sparta Praag geldt als een groot talent.

Mignolet zou wel eens één van de pionnen voor zich uit Anfield kunnen zien vertrekken. Skrtel is erg gegeerd door Napoli.

AA Gent heeft Brecht Dejaegere zo goed als binnen. De spelmaker van KV Kortrijk wil zelf heel graag naar de Buffalo’s. Vandaag onderhandelen Gent en KVK verder en een akkoord lijkt dan niet veraf meer. In DIT ARTIKEL kom je er meer over te weten.

Anderlecht zou Oussama Assaidi dan weer bijna beet hebben. De flankaanvaller is overbodig bij Liverpool en het zou nu toch zien zitten om uit te komen in de Jupiler Pro League.

Verder staat paars-wit ook op het punt om Aleksandar Mitrovic binnen te hengelen. De Servische spits moet John van den Brom meer mogelijkheden bieden in de voorhoede. Lees er HIER meer over.

Jérémy Taravel blijft dan misschien toch bij Lokeren. De verdediger liet vorige week nog optekenen dat hij een overstap naar een Belgische topclub wel zag zitten, maar een verlengd verblijf in Lokeren is zeker niet uitgesloten.

Manchester United heeft het begrepen: Cesc Fabregas is niet te koop. De Engelse landskampioen zou zich nu richten op alternatieven en de piste-Fabregas verlaten.

Wayne Rooney blijft overigens ook komend seizoen gewoon op Old Trafford spelen. Dat liet de zaakwaarnemer van de Engelsman weten aan verschillende Britse media.

Loïc Remy ondergaat vandaag medische testen bij Newcastle United. Als alles goed verloopt speelt de Fransman vanaf volgend seizoen in St James' Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties