Transfergeruchten van de Dag: Komt er een oplossing voor Toby Alderweireld?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 40 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Komt er een oplossing voor Toby Alderweireld?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Hoe zit het ondertussen met Milan Jovanovic? Hij wordt overal wel genoemd, maar ondertussen viel er nog steeds geen oplossing uit de bus. Nu wordt hij weer gelinkt aan de club van Trond Sollied. Lees MEER...

Iker Casillas lijkt de geruchten over een vertrek te voeden. Dit weekend weigerde hij op te warmen. Maar moet hij geen kans meer krijgen bij Real Madrid. Onze reporter maakte een vergelijking tussen hem en Diego Lopez. Lees het HIER...

Karim Benzema werd de voorbije weken in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Arsenal. Real Madrid wil de aanvaller echter een nieuw contract aanbieden. Een vertrek lijkt dus niet aan de orde. HIER kom je meer te weten.

Komt er dan toch een oplossing voor Thomas Kaminski? De doelman wil spelen om te kunnen evolueren maar dat zit er bij Anderlecht niet in omwille van de uitstekende vorm waarin Proto verkeert. De doelman zou mogelijk voor één seizoen uitgeleend kunnen worden aan Lierse.

Het lijkt er dan weer steeds meer op dat Toby Alderweireld het seizoen gewoon uitdoet bij Ajax. De Rode Duivel haalt zijn neus op voor een Russisch avontuur en van concrete interesse uit de Premier League is momenteel geen sprake. Meer weten. Eén adres: DIT. Of zou Arsenal alsnog een wit konijn uit de hoed toveren? Dat lees je HIER.

En hoe zit het precies met de transfer van Marouane Fellaini? De Rode Duivel lijkt op weg naar Manchester United, maar Everton doet nog steeds moeilijk. Via DEZE LINK kom je het laatste nieuwe te weten.

Thomas Buffel liet vorige week nog optekenen dat hij een Turks avontuur bij Konyaspor niet onmiddellijk ziet zitten, maar HIER is zijn mening toch al veranderd.

Ondertussen lijkt de transfer van Sven Kums bijna in kannen en kruiken. Zulte Waregem drukt door om de middenvelder terug naar de Jupiler Pro League te halen.

En hoe zit het met Jens Naessens? De flankaanvaller stond vorige week nadrukkelijk in de belangstelling bij Club Brugge, maar het is momenteel windstil in het dossier. Stilte voor de storm?

Manchester United wil Adnan Januzaj dan weer bij een Engelse tweedeklasser stallen om zich verder te ontwikkelen. Maar wil de youngster zelf wel een niveautje lager ballen? Dat lees je HIER.

Arsenal lijkt dan weer overal achter het net te gaan vissen. The Gunners informeerden In Turijn naar de diensten van Paul Pogba, maar De Oude Dame wil van geen verkoop weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties