Transfergeruchten van de Dag: United drukt door voor Rode Duivel

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Transfergeruchten van de Dag: United drukt door voor Rode Duivel
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Voetbalkrant.com stelde vandaag al een elftal samen met overbodige spelers. HIER kan je onze selectie bekijken.

Marouane Fellaini staat nog steeds op het transferlijstje van David Moyes. Wordt de transfer van de Rode Duivel deze week eindelijk beklonken? Lees via DEZE LINK het laatste nieuws.

Romelu Lukaku kreeg eerder al te horen dat zijn plaats in de kern van Chelsea FC een zekerheid is. Toch is er nog een spits op komst. Demba Ba lijkt dan ook een overbodige pion te worden bij The Blues. HIER lees je meer.

Ondertussen is de Engelse media ervan overtuigd: Wayne Rooney gaat de troepen van José Mourino versterken. De enige vraag die rest is dan ook: wanneer?

Ondertussen roept Frederik Vanderbiest van de daken dat Franck Berrier naar KV Oostende zal verhuizen. In dat geval komt wellicht ook de transfer van Sven Kums naar Zulte Waregem in een stroomversnelling.

Ondertussen is John Van den Brom de speculaties rond een vermeend vertrek van Cheikhou Kouyaté beu. De Nederlander laat weten dat de Senegalees gisteren niet voor de laatste keer in het Astridpark voetbalde. Lees HIER het volledige artikel.

Bram Verbist is ondertussen naarstig op zoek naar een nieuwe werkgever. De Cercle-fans hopen alvast dat de doelman alsnog een kans krijgt bij De Vereniging. HIER kom je meer te weten.

Tottenham Hotspur laat nog steeds van zich spreken op de transfermarkt. De Londenaren willen Juan Mata en Christian Eriksen naar White Hart Lane halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties