Westerlo wil Bergen uit de beker knikkeren: "Vrijuit voetballen"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Westerlo wil Bergen uit de beker knikkeren: "Vrijuit voetballen"
Foto: © SC

Westerlo neemt het vanavond op tegen Bergen in de Cofidis Cup. Bij de Waalse club loopt het voor geen meter in de competitie maar dat hoeft niets te betekenen, zo benadrukken Kevin Geudens en Koen Van Langendonck in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Door Robby Morren

"We spelen tegen een eersteklasser, dat is leuk. We gaan proberen de goede lijn van de competitie door te trekken", aldus doelman Van Langendonck. "Een cupmatch is toch altijd iets helemaal anders."

Bergen doet het bijzonder slecht in de Jupiler Pro League maar dat wil volgens Van Langendonck helemaal niets zeggen. "Vorig jaar waren er ook ploegen die het in de competitie minder deden maar in de beker wel uitstekend presteerden. Het kan alle kanten op."

Geudens: "We maken zeker een kans"

Kevin Geudens treedt zijn ploegmaat bij. “We spelen tegen een eersteklasser. We kunnen ons laten zien en we spelen thuis. Ik denk dat we zeker een kans maken. We kunnen vrijuit voetballen en we hopen een ronde verder te gaan. Het blijft een bekercompetitie en het kan alle kanten uit.”

“Voor Bergen is het een hele andere competitie. Voor hen is het misschien ook wel anders voetballen omdat er geen punten aan vasthangen. Zij kunnen misschien vertrouwen komen opdoen maar wij moeten ervoor zorgen dat dit niet gebeurt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties