Reactie Brouckaert: "Ik zag hem niet komen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Brouckaert: "Ik zag hem niet komen"
Foto: © SC

Yohan Brouckaert mocht gisteren vroeger douchen na zwaar doorgaan op René Sterckx. De middenvelder gaf na de wedstrijd aan dat hij de speler van Waasland-Beveren niet zag komen.

Sander De Graeve in Waasland-Beveren

"Ik zag Sterckx niet komen en raak hem inderdaad vrij hoog. De ref vond het een rode kaart, dat moet ik accepteren. Daarna was de match natuurlijk gedaan, maar we hadden het gevoel dat de match al gedaan was voor ze begon. We zaten nooit in de wedstrijd. Niets lukte, maar we stonden in het begin wel goed."

Het was niet de eerste rode kaart voor Brouckaert. "Ik heb jammer genoeg de gewoonte om af en toe een rode kaart te pakken. Het was wel mijn eerste bij Oostende. Jammer, want het was mijn eerste fout van de partij. Ik denk wel niet dat ik een gemene speler ben. Ik verwacht geen lange schorsing."

Brouckaert vond de vrije trap van Henkens, die gegeven werd voor handspel, licht. "Die eerste goal speelde ons ook parten. Er viel plots een vrije trap uit de lucht en die ging er dan in. We begrepen echt niet dat de ref daarvoor floot. Daarna maakte die rode kaart het alleen maar erger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties