Reactie Ciman: "Doel is nog steeds POI halen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Ciman: "Doel is nog steeds POI halen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Ciman liep gisterenavond met Standard een blauwtje op aan de Gaverbeek. De verdediger weigert echter Eiji Kawashima met de vinger te wijzen. "Op stilstaande fases moeten we meer concentratie aan de dag leggen."

Cédric De Volder in Waregem

Zulte Waregem diende Standard gisterenavond een eerste nederlaag van het seizoen toe. De vice-kampioen haalde het in eigen huis met het kleinste verschil van de leider. “Ik ben van mening dat Standard hier minstens een puntje verdiende”, aldus Laurent Ciman. “Vooral in de eerste helft toonden we ons de betere ploeg, maar enkele details beslisten er anders over.”

"Details beslissen wedstrijd"

Standard stond de voorbije weken garant voor doelpunten. In het Regenboogstadion creëerden de troepen van Guy Luzon nochtans geen enkele uitgespeelde kans. “In mijn ogen is er niets aan de hand. Standard scoort een negen op tien en is daarmee de verdiende leider. Ons doel is echter nog steeds play-off I halen met zoveel mogelijk punten. En dan zien we wel weer verder.”

 Het doelpunt van Olafur Skulason werd ingeleid door een foutje van Eiji Kawashima. Toch weigert Ciman de Japanse international met de vinger te wijzen. “We hebben een jonge ploeg en hopelijk leren we uit onze fouten. Vooral op stilstaande fases moeten we meer concentratie aan de dag leggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties