Reactie D'Haene: "Onze prestatie was af"

D'Haene: "Onze prestatie was af"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard ging met een 'Daum- Preud'homme'-score onderuit bij Zulte Waregem. Dat was voornamelijk te wijten aan een sterk verdedigend blok van de thuisploeg. Ook Karel D'Haene stond pal achterin.

Aernout Van Lindt in Waregem

“We hebben ze vandaag goed opgevangen als ploeg. Ook individueel zijn we goed uit de verf gekomen vandaag. We zaten goed in de duels en zaten er vaak goed tussen. Onze prestatie was af vandaag”, aldus de centrale verdediger van Zulte Waregem.

“Het stond gewoon heel goed vandaag. Het vierkant dat het vandaag moest doen, heeft het werk opgeknapt. Kums en Skúlason moeten daar hun werk doen, want anders valt het in.”

“Nooit gevoel gehad goal tegen te zullen krijgen”

Het was een spannende partij tussen Zulte Waregem en Standard, beseft D’Haene ook. “We wisten dat wie zou scoren de wedstrijd zou gaan winnen. Maar ik had eigenlijk nooit het gevoel dat wij een doelpunt tegen gingen krijgen.”

Door de leider te kloppen speelt Zulte Waregem terug mee voor de prijzen, lijkt het wel: “We moeten eerst gewoon play-off I proberen te halen. Daarin wordt alles toch beslist.”

“Boterham met choco”

Nu wacht een interlandbreak voor de meeste spelers van Zulte Waregem: “Had die break er niet geweest, dan was het voor mij ook goed hoor. We hebben niet te veel last van vermoeidheid of blessures en al die mooie matchen in ons druk programma zijn eerder een beloning voor ons vorig seizoen dan een last.”

“We hebben ook een goede begeleiding van de medische staf in samenwerking met de technische staf. We hebben vandaag ook getoond dat we 90 minuten konden spelen”, aldus de centrale verdediger.

En of de riem even wat losser mag in de iets vrijere week, met mogelijk geen havermoutpap? “Ik heb deze morgen ook een boterham met choco gegeten.”

Het krachtvoer bij uitstek blijkbaar, als je de wedstrijd van D’Haene analyseert. Het leverde hem zelfs een nominatie op in ons team van de week. Bekijk HIER ons team van de week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties