Reactie Habibou: "We waren beter"

Habibou: "We waren beter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem snoepte gisterenavond Standard haar maximum af. Daarmee koekt de top van de rangschikking wat meer samen, ook Zulte Waregem lijkt weer een kandidaat te worden voor de prijzen. Daarover praten vindt Habib Habibou nog wat te vroeg.

Aernout Van Lindt in Waregem

“We zijn amper tien wedstrijden ver in de competitie. Spreken over titels of over play-off I is nog te vroeg in het seizoen. Standard heeft zeker ook grote kwaliteiten om het ver te schoppen”, aldus de aanvaller van Essevee.

“Maar vandaag waren we beter. De eerste helft was het misschien nog wat evenwicht, maar na de rust waren we echt de sterkste ploeg. We hebben goed verdedigd en zijn er goed uitgekomen. Ik moest wat centraler spelen, zodat de rest er beter kon uitkomen en dat heeft gewerkt.”

“Break zal deugd doen”

Nu volgt er een interlandreces. “Die break zal deugd doen. We zijn twee dagen vrij, dan trainen we weer volop en ook dit weekend krijgen we nog wat vrijaf. Het is leuk om eens samen met de familie te zijn en wat rust te kunnen nemen.”

De rust moet Essevee ook in staat stellen het drukke programma na de break tegemoet te treden: “We kunnen de batterijen terug opladen en er daarna weer vol tegenaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties