"We missen Biglia enorm"

"We missen Biglia enorm"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck staat als een paal boven water achter zijn coach John van den Brom. "Ik heb niet goed geslapen vannacht, maar ik probeer mijn coach te beschermen", aldus de manager van Anderlecht.

In het canvasprogramma Extra Time legde Van Holsbeeck de pijnpunten bloot: "We spelen niet goed en we weten dat. De verdediging staat niet zoals het zou moeten en blijft globaal onder het niveau. Ofwel zijn ze niet in vorm, ofwel brengen ze niet wat we er van verwachten."

"We zijn ook veel spelers kwijt. Mbokani, De Sutter, Wasilewski, Biglia, ... dat is een heel verlies. Zeker Biglia missen we enorm. We hebben nog geen evenwicht kunnen vinden op het middenveld en dat kost punten", aldus Van Holsbeeck.

"De Zeeuw is grootste ontgoocheling"

Een deel van het probleem bij het zoeken van een evenwicht op het middenveld is Demy de Zeeuw. "Dat een speler als hij, met zijn internationale ervaring, bij ons op de bank zit, dat zou niet mogen."

"Hij is de grootste ontgoocheling. De Nederlander sluit ook het meest aan qua profiel bij Biglia. Voor ons is dat een probleem. Kljestan speelt heel goed, maar hij is een dienende speler en moet nu het spel maken, wat het moeilijker maakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties