Speel de nieuwe Football Manager nu al

Redactie
| 9 reacties
Speel de nieuwe Football Manager nu al
Foto: © SC

31 oktober 2013 staat al enkele weken met stip genoteerd in de agenda van menig voetbal- en gameliefhebber. Dan komt namelijk de nieuwe editie van het populaire Football Manager uit. In het spel kan je zélf in de huid van een voetbaltrainer kruipen.

Het spel staat al jaren te boek als één van de meest realistische weerspiegelingen van het voetbalwereldje. Meerdere topclubs, waaronder ook Chelsea, gaven al toe de database van het spel te gebruiken voor hun scouting.

Voor wie het spel niet kent, even een introductie. In Football Manager 2014 kruip je in de huid van een coach. Je kan daarbij kiezen uit 117 competities uit 51 landen. Je kan werkelijk alles in handen nemen, van de tactiek, onderhandelingen met spelers en bestuur tot de transfers. Tijdens het spelen denk je haast dat je echt een team leidt.

De editie van dit jaar belooft zo mogelijk nog meer waarheidsgetrouw te worden. Nu werden vooral de transferonderhandelingen met andere clubs serieus onder handen genomen. De onderhandelingen verlopen veel vlotter. Ook de wedstrijdbeelden zien er alweer iets gelikter uit als vorig jaar.

 

De integratie met het Steam-systeem zal dan weer zorgen voor veel toevoegingen van de gebruikers zelf. Een competitie als bijvoorbeeld de BeNeLeague, bij de mannen dan, zal binnen de kortste keren beschikbaar zijn om te downloaden.

Wat spelers vooral aantrekt in de jaarlijkse voetbalsim, is het gevoel dat je je echt aan het hoofd van een team staat. Wisselt uw favoriete club steeds de verkeerde spelers, wordt u ziek van het United van Moyes? U kan het nu zelf doen in Football Manager 2014. Vanaf nu zal je ook je carrière kunnen overnemen op andere pc's en ook voor Linux is er nu een versie.

Wil u Football Manager 2014 nú al spelen?

Het spel komt uit op 31 oktober, maar wie het nu bestelt kan alvast aan de slag met de Beta-versie. Zo kan u vroeger dan wie het in de winkel koopt aan de slag met uw favoriete ploeg. Bestel HIER de nieuwe versie van deze razend populaire voetbalsim.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties