D'Onofrio: "Luikse periode bezorgt me bittere nasmaak"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
D'Onofrio: "Luikse periode bezorgt me bittere nasmaak"
Foto: © SC

Dominique D'Onofrio wordt anno 2013 nog altijd vereenzelvigd met Standard. Nochtans heeft de Italobelg alle banden met Sclessin doorgesneden. "Ik keer nooit naar Standard terug als trainer."

Dominique D’Onofrio maakte enkele jaren geleden nog enkele gouden seizoenen mee met De Rouches. Als sportief directeur haalde hij twee titels binnen en ook als veldheer deed hij het lang niet slecht. Al denken de meeste fans daar anders over.

De 60-jarige Italobelg is momenteel aan de slag als sportief directeur van FC Metz. “De kans bestaat dat ik ooit terug op het veld zal staan. Maar dat zal zeker niet bij Standard zijn. Al moet ik toegeven dat ik het momenteel enorm naar mijn zin heb in Frankrijk.”

“Bij Standard maakte ik twee titels en een succesvolle Champions League-campagne mee”, besluit D’Onofrio in Sport/Voetbalmagazine. “Maar dat is blijkbaar niet genoeg. Dat laat voor altijd een bittere nasmaak na. De fans gooiden met modder naar mij en mijn gezin. Mijn dochter weigerde destijds zelfs om nog een voet in het stadion te zetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties