Preud'homme looft Meunier: "Kan ook stapje hoger meedraaien"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Preud'homme looft Meunier: "Kan ook stapje hoger meedraaien"
Foto: © SC

Michel Preud'homme rekent ook tegen Sporting Lokeren op Thomas Meunier. De flankaanvaller bewees bij de Rode Duivels zijn supervorm. "Ik ben blij dat Thomas kennis heeft gemaakt met het internationale toneel."

Cédric De Volder in Brugge

Thomas Meunier is hot! De flankaanvaller van Club Brugge werd de afgelopen dagen in de armen gesloten bij het Belgische publiek. Ook de buitenlandse (top)clubs hebben de kwaliteiten van de Luxemburger ontdekt. Michel Preud’homme ziet het allemaal graag gebeuren.

“Het is voor mij geen verrassing dat Thomas heeft bevestigd bij de Rode Duivels”, aldus de voormalige oefenmeester van onder meer FC Twente en KAA Gent. “Hij heeft bewezen dat hij ook een stapje hoger kan meedraaien. Het is dan ook alleen meer leuk dat de fans hem in de armen hebben gesloten.”

"Club moet niet al te veel onderdoen voor nationale ploeg"

Meunier liet na zijn tiendaagse campagne bij de Rode Duivels optekenen ‘enorm verbaasd’ te zijn omtrent het niveauverschil. Preud’homme wil die woorden echter temperen. “Ik ken enkele Rode Duivels en ook op training is de uitvoering een tikkeltje sneller. Maar we gaan nu ook niet overdrijven, hé. Club moet niet al te veel onderdoen voor de nationale ploeg.”

Thomas Meunier maakte ook kennis met de befaamde geruchtenmolen. Zijn naam werd immers gelinkt aan een transfer. “Dat is de normaalste zaak van de wereld in het voetbal”, besluit de veldheer. “De afspraken met Thomas zijn echter duidelijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties