Reactie "We kregen een klap"

Tamara Vereecken
| 6 reacties
"We kregen een klap"
Foto: © SC

KV Mechelen is onderin het klassement de verliezer van het kerstvoetbal geworden. Harm Van Veldhoven en z'n jongens verloren op het Lisp terwijl alle concurrenten hun match wonnen. Een gemiste kans, beseft de coach.

Door Tamara Vereecken

In het begin van de wedstrijd hadden de bezoekers nochtans het overwicht maar geleidelijk aan kwam Lierse meer in z’n spel. “Lierse kreeg in de loop van de match meer vertrouwen en na hun eerste goal, draaiden ze de knop om om vol voor de drie punten te gaan,” stak Van Veldhoven van wal.

“Wij gingen dan veel te overhaaste beslissingen nemen. De onrust was te groot op momenten dat we de gelijkmaker konden maken,” verklaarde hij waarom z’n team geen vuist kon maken.

 Slechte zaak in het klassement

Het kan dus allemaal heel snel veranderen in het voetbal, want afgelopen zaterdag haalde KV Mechelen het thuis nog vlot van Kortrijk. “Wat we vorige week teveel hadden, kwamen we nu te kort,” aldus Van Veldhoven. “We hadden het beter eerlijk verdeeld.”

Zeker omdat alle andere ploegen onderin wel drie punten haalden in hun kerstwedstrijd: Bergen, Waasland-Beveren, OHL en Lierse wonnen hun duels. “We hadden hier inderdaad nooit mogen verliezen, daarom is het toch een klap... We lieten voor onszelf een moment liggen tegen Lierse, vind ik.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties