Van Kerkhoven: "Met OHL iets neergezet dat niemand had verwacht"

Van Kerkhoven: "Met OHL iets neergezet dat niemand had verwacht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagnamiddag speelt OH Leuven in zijn eerste wedstrijd in de terugronde van de BeNe League tegen leider Twente. Dat wordt een harde dobber, maar de Leuvense dames geven zich niet zomaar gewonnen: "We gaan met de mentaliteit om te winnen."

Door Aernout Van Lindt

“Het blijft natuurlijk Twente. Zeker op verplaatsing zonder ons thuisvoordeel weet je dat het dan moeilijk wordt”, is Ella Van Kerkhoven nuchter. “Maar we gaan naar Twente met de mentaliteit om te winnen. Het zal zaak zijn om geen goals tegen te krijgen. 7-0 zal het wel niet worden.”

De heenronde van OH Leuven was mooi te noemen: “We speelden goed mee met de topploegen en hebben al meer gewonnen dan verwacht. We hebben met OHL iets neergezet dat niemand had gedacht.”

“Proberen stijgen in het klassement”

En ook in 2014 wil de club minstens even goed doen: “We willen de tweede beste ploeg van België blijven en liefst nog wat plekjes opschuiven in het klassement”, is de ambitie groot. “Nu moeten we vooral verder werken met wat we bezig zijn en blijven gaan om te winnen.”

Dat zal OHL wel niet op volle sterkte kunnen doen dankzij enkele blessures: “Het klopt dat onze driehoek op het middenveld is weggevallen door de blessure van Sara. Maar dat moeten we ook gewoon proberen opvangen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties