Zaakwaarnemer De Bruyne waarschuwt: "Thorgan naar Chelsea? Beter eerst tussenstap"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 30 reacties
Zaakwaarnemer De Bruyne waarschuwt: "Thorgan naar Chelsea? Beter eerst tussenstap"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho liet zich vrijdag positief uit over kersvers Gouden Schoen Thorgan Hazard. De spelmaker van Zulte Waregem zou volgend seizoen in aanmerking komen voor een plekje op het middenveld van Chelsea. Maar zou dat wel een goede stap zijn voor Hazard?

“Het wordt bijzonder moeilijk”, aldus Patrick De Koster, zaakwaarnemer van Kevin De Bruyne aan Het Nieuwsblad. “Ik schat Kevin toch nog altijd hoger in dan Thorgan, en ook hij slaagde er niet in door te breken.”

De Koster hoopt dan ook dat Hazard niet dezelfde fout maakt als De Bruyne. “Mijn raad aan Hazard is simpel: kies eerst voor een juiste tussenstap. Niet Anderlecht, in België is hij net verkozen tot beste speler en heeft hij dus niets meer te bewijzen.”

Tussenstap

“Een middenmoter of subtopper in een grotere competitie, genre Werder Bremen of Mainz. Daar kan hij elke week spelen en sterker worden. Een jaar later kan hij het misschien bij Chelsea proberen. Maar Thorgan moet straks maar voor zichzelf uitmaken wat de beste stap is”, besluit de zaakwaarnemer van De Bruyne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties