Reactie Deschacht kent probleem: "We missen iemand die het verschil maakt"

Deschacht kent probleem: "We missen iemand die het verschil maakt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht kon aanvallend weinig bijbrengen. Zeker in de eerste helft waarin Anderlecht te sterk terugzakte en dus vooral aan verdedigen moest denken. In de tweede helft ging het beter, maar werden de kansen gemist.

Johan Walckiers in Luik

Na een zware eerste helft ploeterde Anderlecht zich in de tweede helft naar een aantal kansen. "We hebben elk een helft voor onze rekening genomen", aldus Deschacht. "In de tweede wijzigde de coach een beetje en dan hebben we toch drie-vier kansen, waarvan twee grote. En dan moet je scoren, zeker op Standard, want zoveel mogelijkheden ga je niet krijgen."

"In de tweede helft heel wat meer inzet getoond"

En daar wrong het schoentje. "We hebben vandaag misschien wel meer kansen dan alle vorige jaren op Standard, maar we missen iemand die het verschil kan maken. Iemand die profiteert van een halve kans of een grote gewoon afmaakt. Iedereen heeft alles gegeven en we kregen zelfs een applaus van onze fans, maar daar ontbreekt het ons momentaal aan."

"We hebben in de tweede helft heel wat meer inzet getoond, enkel die laatste pass moet nog iets nauwkeuriger. Dit moet ons toch hoop geven voor die wedstrijd tegen Club Brugge, want nu is er geen keuze meer: we moeten winnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties