Reactie Trickovski: "Na rode kaart viel alles in duigen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Trickovski: "Na rode kaart viel alles in duigen"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren ging vanavond met 2-4 de boot in tegen AA Gent. Enig lichtpunt bij de zwakke Waaslanders was de prestatie van Ivan Trickovski. De huurling van Club Brugge zorgde er met twee goals voor dat de eer gered werd.

Sander De Graeve in Beveren

Ivan, vreemde match, hé?

"Ja, veel goals, goed voor de toeschouwers. Die eerste goal kwam wel erg ongelukkig, wat een concentratieverlies. Daarna viel die rode kaart en werd het erg moeilijk voor ons. Het is jammer dat we opnieuw verliezen, maar Gent blijft een goeie ploeg."

Is dit, je goals buiten beschouwing gelaten, een partij om snel te vergeten?

"Dat klopt, Na de goal en de rode kaart viel het bij ons in duigen. We hadden ook moeite met hun aanvallen over de flanken. Als je steeds achter de bal loopt, ben je ook niet fris wanneer je het leer eindelijk in de voeten hebt. Die goals zijn goed voor mijn statistieken, vooral over mijn eerste ben ik erg tevreden. Het afstandsschot is één van mijn sterke punten."

"Winnen voor onszelf, niet voor Gent"

Jullie laatste wedstrijd kan, vooral voor Gent en Oostende, nog belangrijk zijn.

"We moeten nu die laatste twee wedstrijden voor onszelf spelen. Niet om Gent een plezier te doen, maar gewoon voor onszelf. Onze tweede helft van vandaag was al beter en misschien kunnen we daar iets positief uit puren."

Weet je al iets meer over je toekomst?

"Nog niet, ik hoorde nog niets concreet van Club Brugge. Wanneer ik iets weet, zal ik het wel zeggen. Ik denk dat het voor het einde van deze maand, begin volgende maand zal zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties