Reactie Smolders erg teleurgesteld: "Dit krijgen we echt niet verkocht"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Smolders erg teleurgesteld: "Dit krijgen we echt niet verkocht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge sloot gisteravond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen af in mineur. KV Kortrijk kreeg vier goals in het mandje van de Vereniging. Routinier Tim Smolders was achteraf erg teleurgesteld.

Sander De Graeve in Brugge

"Dan kan je nog wel zeggen dat iedereen er vooraf echt voor wou gaan, maar na een 0-4 thuisnederlaag krijg je dat niet meer verkocht", aldus Smolders. "Er zit wel nog wat beleving in op training, maar dan kom je op de match en krijg je na een paar minuten al die klap."

Na die twee snelle goals van Kortrijk was het helemaal over en uit voor Cercle. "Na die tikken is het mentaal gewoon zo zwaar om voor elkaar te werken. Het viel echt als een kaartenhuisje in elkaar bij ons. Het was heel moeilijk om ons daarover te zetten."

"Deze play-off 2 is echt een lijdensweg"

"Vandaag konden we gelijk welke tactiek spelen, het zou sowieso moeilijk worden", aldus Smolders. "Topsport is mentaal, op dat vlak maak je het verschil." Volgens Smolders is er sprake van decompressie. "De doelstelling is al gehaald, dat heeft er misschien mee te maken. Iedereen verwachtte ons dit seizoen in tweede klasse, maar we eindigden elfde, dat mogen we niet vergeten."

Cercle lijkt dat redelijke seizoen zelf echter naar de vergetelheid te voetballen. Het prijkt nog steeds onderaan met nul punten. "Deze play-off 2 is echt een lijdensweg. Die nul wilden we echt wel van de tabellen spelen en zo ook Arnar een mooi afscheid geven. Het was inderdaad de bedoeling dat hij zou invallen vandaag." Gezien het matchverloop gebeurde dat niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties