Reactie Matton scoorde alweer in Brugge: "Ik kom hier graag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Matton scoorde alweer in Brugge: "Ik kom hier graag"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk haalde zaterdag zwaar uit op bezoek bij Cercle Brugge. 0-4 werd het in het Jan Breydelstadion. Één van de uitblinkers was middenvelder Thomas Matton met een assist en een goal.

Sander De Graeve in Brugge

Scoren in Brugge, het is intussen één van de specialiteiten van Matton. "Ik kom hier graag, ja. Ik denk dat het de derde of vierde keer is dat ik hier scoor." Hij zorgde ook voor een magistrale assist op Chevalier. "Die kwam mooi aan. Ik vond het plezant dat Teddy het dat nog eens afmaakte ook, want hij moest toch nog de keeper dribbelen."

"Volgens mij wist Heylen niet dat hij op vier kaarten stond"

Zijn eigen goal viel wat vreemd. "Ik denk dat de keeper zich misrekende, want echt perfect getrapt was het niet. Toen was de buit wel zeker binnen, ik wist dat Cercle na die 0-3 geen weerwerk meer zou bieden. Het was een erg matig Cercle vandaag."

Volgende week is het erop of eronder in eigen huis tegen Charleroi. De 0-4 op Cercle zorgt voor vertrouwen. "Charleroi is een goeie ploeg die ook kan verdedigen, maar we geloven erin. Met ons thuispubliek achter ons moeten we vol voor de winst gaan. We zien wel wat het wordt, Charleroi zal voor het gelijkspel spelen. Jammer dat Heylen geschorst is, volgens mij wist hij niet dat hij op vier kaarten stond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties