Play-offs speeldag 7: Blijft play-off 1 spannend?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Play-offs speeldag 7: Blijft play-off 1 spannend?
Foto: © Photonews

In play-off 1 komt dit weekend de top-vier in onderlinge duels aan bod. Lokeren en Racing Genk houden zich op zaterdagavond ver van het geweld voor de titel. In play-off 2 is er overigens maar één wedstrijd die er nog toe doet.

Geeft Essevee analisten lik op stuk?

Zulte Waregem geldt intussen overal als de gedoodverfde deelnemer van de finale om het Europees ticket tegen de winnaar van play-off 2. Op de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen denken ze daar anders over. Op het veld van een geplaagd Standard kunnen de rood-groenen komaf maken met de underdog-rol. Of pakt Standard opnieuw de leidersplaats? We komen het vanavond te weten.

Wordt het Charleroi of Kortrijk?

Morgen kijken we uit naar Kortrijk-Charleroi. De West-Vlamingen mogen bij winst naar de finale van play-off 2 tegen Oostende. Bij elk ander resultaat wacht Oostende een verdere verplaatsing naar het Zwarte Land. Charleroi verbaasde in de play-offs vriend én vijand en zal op Kortrijk voor het punt spelen. Spanning verzekerd.

Oorlog in dé klassieker op zondag?

Toch ligt het zwaartepunt van het weekend opnieuw op zondag. Club Brugge tegen Anderlecht, het blijft de meest tot de verbeelding sprekende confrontatie van het land. De twee traditieploegen mogen op Jan Breydel uitmaken of Club een optie neemt op de titel, of Anderlecht opnieuw helemaal meespeelt. Een definitieve beslissing kan er niet komen, een serieuze mentale tik wel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties