Reactie Dury houdt vol: "We zijn uitgeteld voor de titel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Dury houdt vol: "We zijn uitgeteld voor de titel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem speelde vanavond, vooral in de eerste helft, weergaloos. Dankzij die zege komt het tot op twee punten van de leidersplaats. Francky Dury schoffelt de titelambities onder de mat, maar enkele spelers denken er voorzichtig aan.

Sander De Graeve in Waregem

"We zijn uitgeteld voor de titel", stelde Francky Dury na de zege tegen Sporting Lokeren. De oefenmeester wil vooral de vierde plaats vermijden. "Een vierde plek zou een straf zijn na zo'n seizoen", aldus de oefenmeester. Toch lijkt het nog mogelijk voor Essevee.

Karel D'Haene kijkt alvast naar morgen. "Ik hoop dat Racing Genk wint en dat Standard - Club Brugge op een gelijkspel eindigt. Als de uitslagen meevallen en we winnen donderdag, weet je nooit. In principe zijn we uitgeteld, maar zolang het mathematisch mogelijk is, is er een kans. We moeten alleszins zes op zes halen."

"Sylla kraamde onnozelheid uit"

Ook Idrissa Sylla gelooft er nog in. "We kunnen nog voor de tweede plaats, misschien zelfs de eerste plaats, gaan. Als we heel de play-offs speelden zoals vandaag stonden we nu al op die eerste plek." Thorgan Hazard blijft rustig: "Heeft Sylla dat gezegd? Dan heeft hij onnozelheid uitgekraamd", grapte de middenvelder.

"De ambitie blijft die derde plaats, zoals de coach al zei. Hadden we gewonnen tegen Standard, dan konden we over de titel vragen. Het wordt afwachten wat er morgen gebeurt. Of ik de hele dag ga kijken? Neen, het is ook moederdag, hé. Soms zijn andere dingen belangrijker", aldus Hazard met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties