Transfergeruchten van de dag: 18/06

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Transfergeruchten van de dag: 18/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Guy Dufour ruilt STVV - waar hij nog een jaar onder contract lag - voor Eupen. Hij tekent er voor drie jaar.

OH Leuven heeft dan weer Yohan Croizet binnen voor drie seizoenen met een optie op nog een jaartje extra.

Kouyaté is officieel van West Ham. Hij tekende er voor vier seizoenen.

Nu Vanja Milinkovic-Savic op het punt staat van te tekenen bij KRC Genk, mogen een aantal middenvelders vertrekken bij de Limburgers. Onder meer Fabien Camus en Khaleem Hyland mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. Ook aanvaller Kim Ojo is op overschot.

Bij degradant Bergen keren heel wat spelers de club de rug toe, maar er is ook versterking op komst. De Griekse linksachter Georgios Kaminiaris komt over van KV Oostende en tekent bij de Draken een contract van twee seizoenen.

Demy De Zeeuw (ex-Anderlecht) is nog steeds op zoek naar een nieuwe club. In afwachting van zijn toekomstplannen zal de middenvelder zijn conditie onderhouden bij de Nederlandse amateurclub HZVV 4.

Bij Sporting Lokeren is de Braziliaan Arthur Henrique op proef. De 27-jarige linksback komt momenteel uit voor het Bulgaarse Plodiv.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties