Reactie Druk weg bij Vanderhaeghe, gebrek aan maturiteit volgens Jankovic

Druk weg bij Vanderhaeghe, gebrek aan maturiteit volgens Jankovic
Foto: © photonews

KV Mechelen verloor thuis van KV Kortrijk. De coach van Malinwa wijt de nederlaag aan een gebrek aan maturiteit. Yves Vanderhaeghe pakte dan weer zijn eerste overwinning als hoofdtrainer, wat hem een geruster gemoed oplevert.

Aernout Van Lindt in Mechelen

De coach van KV Mechelen was ontgoocheld omdat zijn ploeg voor de tweede keer op rij een voorsprong uit handen gaf deze competitie: "Het is niet goed dat het weer zover is", aldus Jankovic. "We kunnen dus gerust stellen dat we nog veel en hard zullen moeten werken."

Jankovic had ook een verklaring voor de nederlaag: "We verloren eenvoudigweg te veel duels. Veel spelers zijn nieuw in eerste klasse en moeten nog wennen. Daardoor verliezen we op de cruciale momenten de duels. Het is een gebrek aan maturiteit, we moeten bijleren."

Hopelijk eerste zege in lange reeks

Een meter links van hem aan de spreektafel voor de persbabbel een relaxte Yves Vanderhaeghe: "Dit doet extreem veel deugd. De wil om te winnen was er, de ontlading is enorm", is de coach van KV Kortrijk blij met zijn eerste competitiezege.

"De druk is nu toch wat weg. Hopelijk is dit de eerste overwinning in een lange reeks", aldus nog een ontspannen Vanderhaeghe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties