Preud'homme verwacht meer van Lestienne en co: "Ze moeten spelen zoals Conté"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 45 reacties
Preud'homme verwacht meer van Lestienne en co: "Ze moeten spelen zoals Conté"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem en Club Brugge deelden vandaag de punten aan de Gaverbeek. Beide teams hadden kansen op een zege, maar meer dan één doelpunt scoren lukte niet. Dat zagen ook Michel Preud'homme en Francky Dury.

“Het is spijtig dat we een fout maken bij het tegendoelpunt en het is eveneens spijtig dat een geldig doelpunt wordt afgekeurd na een minuut”, stak een ontgoochelde maar kalme Preud’homme van wal voor de camera’s van Sporting Telenet.

Preud'homme: "Details vielen niet in onze richting"

Blauw-zwart kreeg nog enkele kansjes, maar Preud’homme zag ook dat zijn team evengoed had kunnen verliezen. “Wij hebben kansen gehad, maar ook de tegenstander had kansen. Je moet uiteindelijk kunnen leven met een puntendeling. De details vielen niet in onze richting.”

Over zijn flankspelers was Preud’homme niet zo tevreden. “Refaelov is out, Lestienne en Sobota zijn moe. Daarom heb ik ook twee wissels doorgevoerd. Ik verwacht meer van mijn wingers. Ze moeten spelen zoals Conté dat vandaag heeft gedaan bij Zulte Waregem.”

Dury: "Tevreden met organisatie, maar laatste pass bleef uit"

“Club Brugge kende een goede start, maar wij hebben ons gaandeweg in de wedstrijd geknokt. We zijn ook wel goed weggekomen bij dat afgekeurde doelpunt in het begin”, gaf Francky Dury eerlijk toe.

“Maar ik ben tevreden met hoe we vanuit onze organisatie hebben gespeeld. We hebben onze flanken – vooral de rechtse dan – goed gebruikt. We konden daar misschien iets meer mee gedaan hebben, maar de laatste pass bleef uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties