Reactie Siani: "De trein is vertrokken, maar we moeten efficiënter worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Siani: "De trein is vertrokken, maar we moeten efficiënter worden"
Foto: © Photonews

KV Oostende heeft zijn eerste overwinning van het seizoen beet. Één doelpuntje volstond op bezoek bij Cercle Brugge voor de drie punten. "Ik denk dat we nu vertrokken zijn", aldus Sébastien Siani.

Timothy Collard in Brugge

KVO speelde een prima eerste helft, maar na de pauze besloten de troepen van Fred Vanderbiest om hun 0-1-voorsprong met hand en tand te verdedigen. “Die voorsprong behouden, dat was het enige wat we voor ogen hadden. Dat klopt”, aldus Siani.

“Het ontbrak ons een beetje aan efficiëntie voor doel, dus was het belangrijk om vooral geen doelpunt te slikken”, legt de kapitein de behoudende tweede helft van zijn team uit.

"We maakten ons geen zorgen"

Voor aanvang van de partij stond KVO nog met 0 op 6, maar twijfelen deden ze niet. “Neen, we maakten ons geen zorgen. We waren er ons wel van bewust dat we deze match goed moesten aanpakken. We moesten de duels winnen, en dat deden we dan ook.”

Deze prestatie moet het team van Vanderbiest nog wat extra vertrouwen schenken. “Ik denk dat de trein nu vertrokken is”, meent Siani. “Het is een goed begin en we moeten nu zo voortdoen. Hard werken en dat tikkeltje efficiënter worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties