Stefani over zaak-Defour: "Wie wil nu niet naar Anderlecht?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 69 reacties
Stefani over zaak-Defour: "Wie wil nu niet naar Anderlecht?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour heeft nog steeds geen nieuwe club. De Rode Duivel werd de voorbije weken nadrukkelijk gelinkt aan PSV en RSC Anderlecht, maar ligt tot nader order nog steeds vast bij FC Porto. "We moeten allemaal een beetje geduld hebben", vertelt Paul Stefani.

Door Cédric De Volder

Opmerkelijke gast gisteren in het Astridpark van RSC Anderlecht: Paul Stefani. De zaakwaarnemer van Steven Defour volgde er de wedstrijd tegen Sporting Charleroi op een moment dat de Rode Duivel nadrukkelijk wordt gelinkt aan de landskampioen. Waar rook is, is vuur?

"Ik volg een pak wedstrijden", lacht Stefani de speculaties weg. "Er is momenteel dus geen evolutie in het dossier van Steven. Het zijn trouwens de clubs die nu onderling met elkaar moeten spreken, hé. Of Standard zich ondertussen ook opnieuw heeft gemeld voor Defour? Nee, daar weet ik niets van."

Of Standard zich ook heeft gemeld voor Defour? Nee, daar weet ik niets van

Ondertussen wordt Defour door een pak analisten naar voren geschoven als dé missing link op het middenveld van Anderlecht. Volgens zijn zaakwaarnemer wil de voormalige aanvoerder van de Rouches zelf ook graag voor paars-wit voetballen. "Wie wil nu niet voor Anderlecht spelen? En dat geldt ook voor PSV. Iedere speler droomt dan wel van Barça of Real, maar Anderlecht is ook een heel mooie club."

De Lampenclub knapte eerder af op het prijskaartje van de Rode Duivel, maar lijkt zich ondertussen te hebben herpakt. Is Defour niet te duur voor een Belgische of Nederlandse club? "Wanneer is een speler eigenlijk te duur?", besluit Stefani. "Zoiets kan snel veranderen, hé. We moeten allemaal een beetje geduld hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties