Transfergeruchten 13/08: Bendtner op weg naar Bundesliga en Porto shopt in Spanje

Transfergeruchten 13/08: Bendtner op weg naar Bundesliga en Porto shopt in Spanje
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het transfercircus zal nog een dikke twee weken aanhouden. De geruchten stromen dan ook elke dag binnen. Wij bundelen voor u de spelers die aan een nieuwe club worden gelinkt.

Bendtner lijkt nieuwe ploeg gevonden te hebben

Nicklas Bendtner zit tot nader order zonder ploeg, maar daar lijkt verandering in te komen. Zowel Stuttgart als Wolfsburg zouden interesse tonen.

Porto shopt in Spanje

Porto lijkt nog eens te willen shoppen in Spanje. Coach Lopetegui zou zijn zinnen gezet hebben op Getafe-spits Alvaro Vazquez.

Medunjanin naar Spaanse promovendus

De transfer van Haris Medunjanin naar Deportivo La Coruña is bijna rond. De middenvelder moet wel nog slagen voor de medische testen. Medunjanin speelde in het verleden al in de Primera División bij Real Valladolid.

Feyenoord heeft spits bijna binnen

Colin Kazim-Richards staat dicht bij een overgang naar Feyenoord. Verwacht wordt dat de transfer vandaag afgerond wordt. Ook Jelle Vossen werd genoemd als target van de Rotterdammers, maar de Genkse spits bleek te duur.

Anderlecht richt pijlen op Lazovic

Anderlecht is momenteel bijzonder actief op de transfermarkt. De transfer van Defour is intussen rond en vandaag zou ook een beslissing vallen in het dossier-Van Buyten. Een ander transferdoelwit van paars-wit zou aanvallende middenvelder Darko Lazovic zijn.

Alderweireld op uitleenbeurt?

Toby Alderweireld zou graag een jaartje worden uitgeleend. Diverse clubs komen dan in aanmerking. Tottenham, Manchester United, Southampton, het zijn maar enkele van de clubs die interesse hebben in de Rode Duivel.

Bakkali staat op blijven

Zakaria Bakkali heeft het vizier helemaal omgegooid en doet zijn uiterste best om in de gratie te komen bij PSV. Er gaan zelfs gesprekken over een contractverlenging rond.

Van Eenoo naar Kortrijk?

Lukas Van Eenoo lijkt een oplossing te hebben gevonden voor zijn niet-spelen bij Cercle Brugge. Hij kan naar KV Kortrijk, al is er nog geen akkoord op clubniveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties