Transfergeruchten 16/08: Anderlecht op zoek naar verdediger en Leroy Fer richting QPR

Transfergeruchten 16/08: Anderlecht op zoek naar verdediger en Leroy Fer richting QPR
Foto: © Photonews

Het transfercircus zal nog een dikke twee weken aanhouden. De geruchten stromen dan ook elke dag binnen. Wij bundelen voor u de spelers die aan een nieuwe club worden gelinkt.

Leroy Fer richting QPR

Leroy Fer zou op weg zijn naar QPR. Volgens Sky Sports is er een akkoord met Norwich City over een transfer voor tien miljoen euro.

Anderlecht op zoek naar verdediger

En daarbij viel opnieuw de naam van Kanu. Niet die uit Rusland nee. Die van Standard. De verdediger traint momenteel niet meer mee bij de Rouches omdat hij weg wil. De Braziliaan dreigt ook met de wet van '78. Maar of hij echt een optie is, wou trainer Besnik Hasi niet toegeven. 

Sunderland achter Duarte

Club Brugge zou een bod kunnen verwachten van het Engelse Sunderland op Oscar Duarte. De nummer 14 van vorig jaar is nog op zoek naar een defensieve versterking, maar blauw-zwart zal niet geneigd zijn hem te laten vertrekken.

Arsenal wil Depay nog even bij PSV laten

Heel wat topclubs zijn gecharmeerd door de aanvaller, maar Wenger wil hem nog even aan het werk zien in Nederland vooraleer hij miljoenen uitgeeft aan de 20-jarige international.

Negredo al terug naar Primera Division?

Mogelijk keert Alvaro Negredo na één seizoentje Manchester City al terug naar Spanje. Hij kon vorig seizoen geen basisplek versieren bij The Mancunians en zou tevens met heimwee kampen. Valencia zou een mogelijke oplossing bieden.

“Khedira mag weg voor tien miljoen”

Sami Khedira wordt al een tijdje aan Arsenal gelinkt, maar de Duitse middenvelder is tot nader order nog steeds een speler van Real Madrid. Volgens AS wil De Koninklijke tien miljoen euro vangen voor de international.

Haalt OHL overbodige Mechelaar?

Abdul-Yakuni Iddi is op weg naar Oud-Heverlee Leuven. De flankaanvaller kreeg van KV Mechelen te horen dat hij op zoek moet naar een nieuw werkgever en zal wellicht in tweede klasse gaan voetballen.

Marokkaanse vervanger voor Martinez?

Bayern wil Mehdi Benatia naar Beieren hale nom de geblesseerde Javi Martinez te vervangen. Enig probleem: AS Roma liet eerder al weten dat de speler echt voor een het juiste bedrag mag vertrekken.

Niet één, maar twee Engelse clubs voor Been?

Mario Been heeft zich aangeboden bij Crystal Palace, maar zijn naam wordt ook genoemd bij Huddersfield Town. De tweedeklasser kon de degradatie uit the Championship vorig seizoen maar nipt afwenden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties