Schrijf nu in voor 8e grote Mercator voetbalquiz op 14 november

Schrijf nu in voor 8e grote Mercator voetbalquiz op 14 november
Foto: © SC

Ook dit seizoen zal er weer een unieke voetbalkwis zijn van kwisgroep Mercator. De achtste editie gaat door op 14 november en de inschrijvingen voor deze 'Milaan-San Remo' van het voetbalkwisseizoen zijn nu geopend.

De achtste mercator-voetbalquiz gaat door op vrijdag 14 november 2014, vanaf 20 uur in Borsbeek. 40 teams van maximaal vier spelers kunnen dan hun kans wagen voor 20 euro/ploeg. Op de affiche staan alvast enkele tips naar vragen of antwoorden die op 14 november zullen ten berde worden gebracht. 

Verder kondigen wij ook een nieuwigheidje aan. Op Facebook is de fanpagina voor Voetbalquizploeg Mercator aangemaakt. Vergeet vooral niet fan te worden, want wie ons een beetje kent, weet nu al dat dit uw puntentotaal alleen maar kan verbeteren.

Of zoals de makers het zelf omschrijven: "U kan dus wederom aanschuiven bij de enige echte openingsklassieker van het Vlaamse voetbalquizseizoen, zeg maar de “Milaan-San Remo” onder de voetbalquizzen.

Zo is deze quiz ook steeds opgevat. Net moeilijk genoeg om de profs van de liefhebbers te kunnen scheiden, maar langs de andere kant “rijdt” iedereen hem moeiteloos uit. Al fluitend zelfs. Iederéén komt dus aan zijn trekken in dit leuke avondje voetbalvertier, doorspekt met onze andere geliefde thema’s als alcohol (bier) en vrouwen (tetten)!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties