Reactie Hasi niet blij: "Ik trek mijn conclusies"

Hasi niet blij: "Ik trek mijn conclusies"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi kon er niet om lachen. Zijn programma is al zo druk voor de komende weken en dan moesten zijn spelers nog eens met 120 minuten in de benen richting Brussel vertrekken.

Johan Walckiers in Eisden

"Na de eerste helft dacht ik dat we alles onder controle hadden bij 1-3", zei Hasi achteraf. "Maar daarna lieten we hen te veel op hun enthousiasme terugkeren in de match. We maakten fouten achteraan en er kroop paniek in de ploeg. Ik ben blij dat we doorgaan, maar tevreden ben ik niet."

En dat zou een paar jongens wel zuur kunnen opbreken. Met Kljestan, Dendoncker en Heylen gaf hij drie verdedigend ingestelde jongens hun kans, maar weer vielen er drie goals. Dat zijn er zeven in drie wedstrijden tegen Lierse, Cercle en Patro. Ook niet meteen de hoogvliegers. "Ik wil iedereen zijn kans geven. Maar ik heb mijn conclusies getrokken", aldus Hasi.

Mitro zat stikkapot

Want 120 minuten voetbal was nu niet direct iets waar hij op zat te wachten. "Jongens als Deschacht en Mbemba hebben al elke minuut gespeeld. Mitrovic heb ik al dikwijls vervangen, maar nu moest hij ook heel de match spelen en zat hij stikkapot. Dat is niet ideaal met het programma dat wij hebben. Nee, ik ben dus zeker niet blij dat we verlengingen moesten spelen. Maar als we uitgeschakeld waren geweest, was het mijn schuld, want ik heb de namen op het veld gekozen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties