Skúlason blij met invalbeurt na ziekte: "Wel geen truitje van Rode Duivel kunnen bemachtigen"

Skúlason blij met invalbeurt na ziekte: "Wel geen truitje van Rode Duivel kunnen bemachtigen"
Foto: © photonews

Maandag en dinsdag was hij nog ziek en moest hij zelfs even in quarantaine om zijn medemaats niet te besmetten, gisteren mocht hij toch invallen voor IJsland in het land waar hij al enkele jaren speelt. En de speler van Zulte Waregem genoot van het kwartiertje dat hij kreeg.

Aernout Van Lindt in Brussel

"Ik was echt ziek maandag. Het was een soort van grieperig gevoel. Ik voelde me echt niet goed en heb zelfs moeten overgeven. Ik ging in afzondering, maar hoopte toch te kunnen spelen."

"Dat ik dan toch nog kon invallen een kwartiertje? Dat deed enorm deugd. Ik ben blij om mijn steentje te kunnen bijdragen. De match op zich vond ik wel goed, we speelden ook met veel wisselspelers."

Ons vertrouwen richting Tsjechië is niet aangetast

Zondag wacht voor IJsland dé topper in de EK-kwalificatiegroep: "Net als Tsjechië hebben we 9 op 9. Dat is een heel belangrijke match, daarom kregen nu wat spelers rust voor deze vriendschappelijke pot. Ons vertrouwen blijft ondanks deze nederlaag intact: we hebben een goede organisatie en een goed team."

Waar het zondag om de knikkers gaat tegen de Tsjechen, was het misschien tegen de Rode Duivels vooral een moment om een souvenir binnen te halen. Of toch niet? "Ik heb geen truitje van een Rode Duivel, neen. Ik ben er niet aan geraakt", aldus de IJslander nog met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties