Als ook Bale scoort ... krijgt u uw geld terug!

Als ook Bale scoort ... krijgt u uw geld terug!
Foto: © SC

Net als vorig jaar komt Wales op bezoek bij de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion. En daar kan u uw voordeel mee doen. En wat als het foutloopt? Als beide teams scoren geen probleem via UNIBET.

Nog 24 uur en we beginnen er aan tegen Wales. Inclusief sterren als Ramsey en Bale. Vorige keer eindigde het duel op 1-1, maar was België al geplaatst voor het WK.

Nu willen de Rode Duivels echter 'gewoon winnen' van Wales. En met die wedstrijd kan u uzelf ook beter maken. Zo kan u bijvoorbeeld inzetten op wie de eerste goal maakt. 

En als het foutloopt en jouw gok verkeerd was? Geen nood: Voor de wedstrijd tegen Wales heeft Unibet een speciale geld-terug-aanbieding klaarstaan. Unibet betaalt namelijk alle verliezende weddenschappen op Correcte Score, Halftime/Fulltime, Eerste Doelpuntenmaker en Laatste Doelpuntenmaker terug als beide ploegen tot scoren komen, tot maximum €10!

Geloof jij in de kansen van De Bruyne om de score te openen? Dan kan je van een gratis bonus van 60 euro - die u hier kan krijgen - meteen 480 euro maken. Loopt het mis en scoren beide ploegen? Dan krijgt u uw geld terug ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties