Club- en Kortrijk-fans tonen goed hart voor verlamd kindje: help Madieke!

Club- en Kortrijk-fans tonen goed hart voor verlamd kindje: help Madieke!
Foto: © SC

Op 21 november van dit jaar raakte Madieke Derveaux zwaargewond tijdens een auto-ongeval. Madieke is daardoor verlamd vanaf de nek. Twee Kortrijk- supporters en een Club Brugge-fan sloegen de handen in elkaar om de familie financieel te steunen. En startten ze deze veiling.

Op 21 November 2014 sloeg het noodlot keihard toe voor de familie Derveaux. Hun 9-jarige dochter Madieke en haar oma raakten zwaargewond bij een verkeersongeval. Madieke raakte hierbij verlamd vanaf de nek. Vader Bruno Derveaux is ook de materiaalman van KV Kortrijk.

Los van het emotionele is dit voor de familie natuurlijk ook een financiële ramp van jewelste en daarom werd besloten om een veiling op te zetten ten voordele van Madieke en haar familie. 

Laat uw goed hart spreken

Ga zeker kijken op www.steunmadieke.be en laat uw goed hart spreken. Op het blad "veiling" komen binnenkort verschillende zaken te staan waarop u kunt bieden en zo uw steentje bijdragen.

Zo kan u op een etentje in de zaak van Pieter Loridon bieden, of op de handschoenen van Darren Keet. Ook verschillende truitjes van Cercle, KVK en Zulte Waregem worden te koop aangeboden. En binnenkort ook een Champions League-truitje van Anderlecht

Vrijwillige bijdragen kunnen steeds gestort worden op BE24 0004 2664 8638 (BIC: BBRU BE BB) op naam van Madieke Derveaux. U kan in de mededeling van uw overschrijving eventueel een boodschap plaatsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties