Hasi vraagt steun supporters voor 'noodploeg'

Hasi vraagt steun supporters voor 'noodploeg'
Foto: © Photonews

Besnik Hasi moet vrijdagavond een hoop spelers missen door schorsing en blessures. De winterstop komt dus net op tijd, maar eerst nog de volle buit pakken tegen Westerlo. En daar wil hij de fans bij betrekken.

Het is de eerste keer dat Hasi spontaan een oproep doet naar de supporters. "Ze zijn dit seizoen al schitterend geweest", loofde Hasi de aanhang. "Maar tegen Westerlo gaan we hen nodig hebben. Ik vraag hen de volle negentig minuten achter de ploeg te staan. De jongens die in de ploeg komen, zullen hen nodig hebben."

Michael Heylen en Sacha Kljestan

Een indicatie dat Michael Heylen straks de plaats van Chancel Mbemba inneemt. De verdediger werd een paar keer op de korrel genomen en Hasi hoopt dat zoiets niet meer zal voorvallen. "We spelen thuis en moeten 9 op 9 pakken. Dan kunnen we met een goed gevoel de winterstop in."

Ook Kljestan zal waarschijnlijk in de ploeg komen door de schorsingen van Defour en Dendoncker. Op de flank zal Ibrahima Conte een tandje moeten bijsteken, want tegen Waasland-Beveren speelde hij allerminst overtuigend.

Vraagtekens Acheampong en N'Sakala

Frank Acheampong en Fabrice N'Sakala trainden dan weer nog niet deze week. Acheampong had last van een trap op de teen en N'Sakala had een reactie op zijn knie-operatie. Hasi hoopt hen wel nog te recupereren. Anders wordt het helemaal puzzelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties