Yves klopt Hein, Club en Anderlecht stomen door

Redactie
| 0 reacties
Yves klopt Hein, Club en Anderlecht stomen door
Foto: © photonews

Kerstvoetbal. Heerlijk, genieten, feest. Met een volle maag gaan we er tegenaan voor twee dagen van (top)voetbal. Vandaag al vijf duels, wie pakt de punten? Jullie hebben duidelijke meningen!

Dé match om naar uit te kijken is misschien wel de strijd tussen Yves Vanderhaeghe en zijn gewezen 'leermeester' Hein Vanhaezebrouck. Kortrijk staat drie punten boven Gent en dat is een verrassing te noemen.

En toch: volgens u wordt het gewoon opnieuw een overwinning voor de Kerels, waardoor ze nog verder uitlopen in de stand. Amper 1 op 5 denkt aan een overwinning van de Buffalo's.

In de andere wedstrijden is het nog duidelijker: Anderlecht en Club Brugge gaan met een goed gevoel en drie punten extra op stage, ook Mechelen kan thuis nog eens winnen van het zwalpende Moeskroen en Essevee stoomt door tegen het sterke Charleroi.

Durft u gokken op een stuntje? Als Lierse thuis de volle buit weet te pakken tegen blauw-zwart, dan levert 60 euro gratis bonus meteen 480 euro op. En winst van Westerlo? Bam: 780 euro rijker, een leuk kerstcadeau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties