Nieuwe transfersoap in de maak: paars-wit zet nog steeds in op Scholz

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Nieuwe transfersoap in de maak: paars-wit zet nog steeds in op Scholz
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije dagen werd gewag gemaakt van een nakend akkoord tussen RSC Anderlecht en Alexander Milosevic, maar de landskampioen droomt nog steeds van de komst van Alexander Scholz. Maar zwicht Roger Lambrecht?

Alexander Scholz staat al enkele maanden bovenaan het verlanglijstje van RSC Anderlecht, maar in het Astridpark beseft iedereen dat het bijna onmogelijk is om te praten met Roger Lambrecht. Toch weet Het Nieuwsblad dat de paars-witte onderhandelaars zijn neergestreken op Daknam.

Nochtans ziet de Deen zo'n overstap naar Brussel best wel zitten. "Anderlecht zou een stap vooruit zijn in mijn carrière. Maar het zal afhangen van de omstandigheden of de transfer er ook effectief zal komen. Alle partijen moeten tevreden zijn."

Besnik Hasi schreeuwt al maanden om een extra verdediger. In het tussenseizoen mislukte de poging om Daniel Van Buyten zijn voetbalpensioen uit te stellen en bleef Anderlecht uiteindelijk met lege handen achter. Deze keer heeft Herman Van Holsbeeck met Alexander Milosevic een stevige stok achter de deur.

Zaakwaarnemer Milosevic: "Anderlecht is één van de verschillende serieuze opties"

De Zweedse international was afgelopen vrijdag zelfs aanwezig in het Astridpark voor de partij tegen KVC Westerlo. "Maar er is ons nog geen concreet voorstel gedaan", ontkent zaakwaarnemer Nenad Lukic. "Anderlecht is wel één van de verschillende serieuze opties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties