Reactie Mechele begrijpt het niet: "Koud gepakt op tegenaanval"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Mechele begrijpt het niet: "Koud gepakt op tegenaanval"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen snoepte gisteren twee puntjes af van Club Brugge. Het moet gezegd: de voorbereiding op het doelpunt van Jens Naessens was van uitstekende makelij. Ook Brandon Mechele weet nog steeds niet wat blauw-zwart overkwam.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge domineerde gisteren negentig minuten tegen KV Mechelen, maar de West-Vlamingen moesten achteraf wel tevreden zijn met een puntje. Het doelpunt van Jens Naessens was eigenlijk een counter uit het boekje.

"Ik weet eigenlijk ook niet precies wat er gebeurde", aldus Brandon Mechele. "Het ging enorm snel. We zijn koud gepakt op de tegenaanval, hé. Normaal gezien zijn we telkens defensief georganiseerd, maar dat was deze keer niet het geval."

Normaal gezien zijn we telkens defensief georganiseerd, maar dat was deze keer niet het geval

Malinwa is stilaan het zwarte beest geworden. En de oplossingen moeten voor dinsdag gezocht en gevonden worden. "Het klopt dat er weinig tijd is. Of ik meteen een oplossing ken? Dat zullen we intern bespreken."

"Uiteindelijk moeten we tevreden zijn met dit puntje", besluit Mechele. "We mogen nooit op achterstand komen, maar het duurde wel lang vooraleer de gelijkmaker viel. Al wil dat niet zeggen dat we met schrik aan de bekerwedstrijd zullen beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties