Sprokkels: de goalies van Club, Cercle en Lokeren ...

Sprokkels: de goalies van Club, Cercle en Lokeren ...
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog steeds lopen er dagelijks kleine nieuwtjes en leuke weetjes binnen op onze redactie. Omdat we jullie ook dat nieuws niet willen onthouden, bundelen we ze elke dag in de sprokkels.

  • Roy Kortsmit heeft vanmiddag een contract getekend dat hem tot medio 2018 aan Sparta Rotterdam bindt. De 22-jarige doelman is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en staat vanaf het begin van dit seizoen in de basisopstelling van de Kasteelclub en speelde tot op heden 26 competitiewedstrijden.
     
  • Stijn De Smet had gisteren nog last van een kniestoot. Vandaag deed hij opnieuw mee en hield het bij loopoefeningen. Ook Nebosja Pavlovic trainde vandaag opnieuw met de groep mee.
  • Lokeren heeft zijn jonge, talentvolle doelman Bo Geens langer vastgelegd. Hij tekende een contractverlenging op Daknam.
     
  • Enkele Nederlanders zitten in de cel voor illegaal gokken. Die zouden onderdeel zijn van een netwerk in matchfixing van vijf-zes seizoenen geleden.
     
  • Diagne komt voorlopig niet voor de Geschillencommissie. De speler van Westerlo is in Italië op zoek naar papieren voor een verblijfsvergunning.
     
  • Club Brugge dacht bij een mogelijke vervanger van Mat Ryan ook even aan Werner van Cercle Brugge. Eerder was er ook al de piste van Sels (AA Gent) ten berde gebracht.
  • Fabio Capello, de bondscoach van Rusland, wordt ontslagen als hij Rusland niet kan plaatsen voor het EK 2016 in Frankrijk, dat maakte de Russische bondsvoorzitter Nikolaj Tolstich duidelijk. 
     
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties