"Wat de fans van Genk voor mijn dorp deden, zal ik nooit vergeten. Nooit!"

"Wat de fans van Genk voor mijn dorp deden, zal ik nooit vergeten. Nooit!"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi heeft een rijk verleden bij Racing Genk. Als middenvelder van de kampioenenploeg was hij er enorm populair, maar het respect was wederzijds. Hasi zal immers nooit vergeten wat de fans van Genk voor hem deden.

Genk, het zal altijd een speciale match blijven en een club die in het hart van Hasi gebrand zit. En dat wil wat zeggen als u het karakter van de Balkan-boys een beetje kent. "Het was de club waarmee ik mijn naam maakte. Ze hebben me heel veel gegeven en ik werd er voor het eerst kampioen en won er de Beker", aldus Hasi.

Zoiets vergeet ik nooit. Nooit!

Maar één zaak zal hij nooit vergeten. "De supporters hebben me gesteund in mijn moeilijkste moment van mijn leven. Toen de oorlog uitbrak in mijn land. Ze hebben toen drie miljoen frank opgehaald en die heb ik met behulp van een collega van jullie (Marnik Geukens, nvdr.) het land binnengesmokkeld."

"We hebben dat toen aan de inwoners van mijn dorp uitgedeeld en zo meer dan 400 gezinnen kunnen helpen. Zoiets vergeet ik nooit. Nooit!", zei een emotionele Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties