Reactie Izquierdo viert terugkeer met twee rozen: "Topschutter? Ik heb eerst andere doelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Izquierdo viert terugkeer met twee rozen: "Topschutter? Ik heb eerst andere doelen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Izquierdo is terug en dat heeft 't Kuipje geweten. De Colombiaanse sterkhouder van Club Brugge lag de voorbije weken in de lappenmand, maar vierde zijn terugkeer met twee doelpunten. "Het deed vooral deugd dat ik opnieuw een wedstrijd heb gespeeld."

Cédric De Volder in Westerlo

'Bara bara berê, bara bara berê.' Het waren de deuntjes van Michel Telo die na afloop uit de kleedkamer van Club Brugge galmden. Circusartiest van dienst? José Izquierdo natuurlijk. Joske is terug van een tripje naar de lappenmand en deed de touwen meteen twee keer trillen.

"Het deed vooral deugd dat ik opnieuw een wedstrijd heb gespeeld", aldus de goedlachse Colombiaan. "Mijn eerste doelpunt was mooi, hé. Ik heb het eventjes later ook eens met links geprobeerd. Maar met die voet heb ik af en toe nog eens een probleempje." (proest het uit)

Ik probeerde het later ook eens met links. Maar met die voet heb ik af en toe nog eens een probleempje

Maar ook zijn tweede doelpunt (de 0-3, nvdr.) was van mooie makelij. Vooral het voorbereidende werk van Obbi Oularé en Lior Refaelov mocht gezien worden. "We vinden elkaar steeds beter. Het zal ook wel moeten als we zonder Victor Vazquez willen blijven scoren en winnen."

Ondertussen staat de teller van Izquierdo ook al op tien rozen. Enige ambitie voor een shirt met een Gouden Stier? "Ik denk vooral aan de collectieve doelen. Ik wil nu eerst een vooral een ronde verder gaan in Europa én zondag de Beker van België in de lucht steken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties