Een slagje slaan? Deze aanvallers uit de Jupiler Pro League zijn einde contract!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Een slagje slaan? Deze aanvallers uit de Jupiler Pro League zijn einde contract!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen nadert stilaan zijn einde en de spelers uit de Jupiler Pro League kunnen dus al even aan de volgende voetbaljaargang beginnen denken. Al weet nog niet iedereen waar hij dan zal spelen…

Verschillende jongens in onze competitie beschikken namelijk over een aflopend contract. We bespraken deze week al de keepers, verdedigers en middenvelders. Vandaag sluiten we af met de aanvallers.

Uche Nwofor

De Nigeriaan verscheen nog maar vier keer aan de aftrap bij Lierse. In 358 minuten speeltijd kwam hij wel tot twee doelpunten. Hij is einde contract en vertrekt mogelijk na een half jaar alweer op het Lisp.

Cédric Fauré

Voor de jaarwisseling nog goed voor zes doelpunten, maar na Nieuwjaar viel de machine van de spits stil. Fauré is 36 en het is voorlopig nog niet duidelijk of hij ook volgend jaar nog bij de Zebra’s zal spelen.

Lucas Walbrecq

Genk plukte de nu 18-jarige Walbrecq een aantal jaren geleden weg bij Standard, maar de flankaanvaller kon zich nooit doorzetten in de A-ploeg. Ook hij is straks transfervrij.

Enis Gavazaj

Stak vorig seizoen de neus aan het venster bij Gent, maar kwam dit seizoen niet één minuut in actie. De linksbuiten sukkelde met verschillende blessures en tot dusver kreeg hij nog geen nieuw contract in de Arteveldestad.

Benji De Ceulaer

Deze jongen zou straks wel eens serieus in trek kunnen zijn bij andere eersteklassers. De Genkse top was niet van plan om hem een nieuw contract aan te bieden, al denken de supporters daar anders over. Zij willen dat De Ceulaer blijft. Op dit moment tekende de aanvaller nog niets en dus is het niet duidelijk waar hij volgend seizoen zal spelen.

Karim Rossi

De 21-jarige spits scoorde sinds zijn komst in januari vier goals voor Essevee, maar het is niet zeker of hij volgend jaar nog aan de Gaverbeek zal spelen. Zijn contract loopt straks af, maar hij gaat wel nog rond de tafel zitten met de clubleiding.

Preben De Man

Stond op Daknam te boek als een van de grootste talenten van zijn leeftijdscategorie en maakt al enkele seizoenen deel uit van de A-kern. Verder dan één invalbeurt kwam De Man echter nog niet. Zijn contract loopt af en het is nog niet duidelijk wat Lokeren met hem van plan is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties