Sprokkels: Moeskroen haalt Dufer uit tweede
bart ver elst
| 13 reacties
Sprokkels: Moeskroen haalt Dufer uit tweede
Foto: © photonews

Koning Voetbal moet stilaan plaats ruimen voor de zomer. Ondertussen groeien alle competities stilaan toe naar hun ontknoping. Onze redactie wordt dan ook overstelpt met nieuwtjes en leuke weetjes. We gieten alles in een handig overzicht.

 • Ajax heeft Damil Dankerlui (Amsterdam, 24 augustus 1996) gecontracteerd. De vleugelverdediger speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij tekende een contract dat ingaat op 1 juli 2015 en een looptijd heeft van drie seizoenen, tot en met 30 juni 2018.  
   
 • Grégory Dufer speelt volgend seizoen terug in eerste klasse. De ervaren winger speelde de afgelopen drie seizoenen in tweede klasse bij STVV en Seraing, maar daar pikt Moeskroen-Péruwelz hem nu op.
   
 • Yohann Thuram kan wel eens aan zijn laatste weken bij Standard bezig kunnen zijn. De Franse doelman kon volgens LaDH de clubleiding nog niet overtuigen en Standard zou met Lucas Pirard volgend seizoen de kaart van de jeugd willen trekken.
 • Bij PSV staan er nog al wat spelers in de kijker na het behalven de titel en deelname aan de CL. Zo gaat Memphis Depay naar Man Utd, maar van een vertrek van Luuk De Jong en Jürgen Locadia is er geen sprake, zegt TD Marcel Brands in Voetbal International.
 • Volgens verschillende Italiaanse media zou Mattia Destro opteren voor een verlengd verblijf bij AC Milan. De aanvaller wordt gehuurd van AS Roma, de club waar hij afgelopen weekend nog tegen scoorde.
 • Volgens Daily Mirror heeft Dick Advocaat zijn club Sunderland sterk aanbevolen om Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen naar de Premier League te halen. Advocaat gaf al eerder aan dat Sunderland zijn laatste klusje als coach is.
 • STVV zou volgens HBvL een oogje hebben op Zinho Gano. De aanvaller speelt momenteel bij Moeskroen, maar is eigendom van Club Brugge, dat al aangaf dat het Gano niet in de weg zal staan bij een transferverzoek.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties