Wordt hij de opvolger van Santini bij Kortrijk? "Sterke kerel!"

Wordt hij de opvolger van Santini bij Kortrijk? "Sterke kerel!"
Foto: © photonews

KV Kortrijk anticipeert alvast op het mogelijke vertrek van Ivan Santini. Het heeft de Griekse beer Thanasis Papazoglou op het oog, hij tekent meer dan waarschijnlijk deze week. Coach Vanderhaeghe zag hem al en kon zich een eerste indruk vormen.

Door Aernout Van Lindt

Papazoglou vertoonde zich al eens in Kortrijk en zou mogelijk later deze week een contract tekenen bij de Kerels. "De interesse is dus wel concreet", klinkt het bij Vanderhaeghe.

"Iedereen lijkt te verwachten dat Ivan Santini zal vertrekken, dus zocht de club een vervanger. Ook Thomas Matton moeten we nog zien te vervangen en bovendien kan er tot eind augustus nog vanalles gebeuren op de transfermarkt."

Hij kan wegen op een verdediging

En dus zijn er alvast gesprekken bezig met de Griek: "Ik heb ook al met hem gepraat. Hij is een sterke kerel, die in de grote rechthoek kan wegen op een verdediging."

"Hij wil terug wat goals maken en is 26 jaar", aldus nog Vanderhaeghe. Maar geen vrije speler: "Meestal gaat Kortrijk voor vrije spelers, dat klopt. Maar ik denk niet dat er grote sommen zullen betaald worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties